Особености на западното възпитание на деца

Психологията учи, че корените на всички пороци на възрастния човек могат да се открият в неговото детство. Какъв човек ще израсне, ако цялото се детство прекарва в мръсотия? Детето на мой приятел посещава обикновена държавна детска градина във Великобритания. Един ден възпитателите му се оплакали: „Вашето дете не иска да си играе в локвите! С него всичко наред ли е?“ Да, техните деца действително играят в локвите, не носят шапки и изобщо се държат като диваци. Ако види нещо подобно, всяка наша майка би изпаднала в истерия, а директора на детската градина ще го обсъждат по националната телевизия. А в Англия е нещо нормално. Мръсотията е гаранция за здраве!

Какво?!

Казват, че мръсотията влияе благоприятно върху имунната система на децата…

Те имат даже дъска с почетни снимки на деца, които са били най-старателни в игрите в мръсотията.

„Ние не си губихме времето и с радост започнахме да скачаме в локвите. Вижте, колко весело ни беше, докато шляпахме в мръсотията.“

Ако това Ви беше недостатъчно, ето един от дворовете на детската градина. Не стига, че децата си играят с гуми, но и гордо се развява флагът на ЛГБТ-общността. Една от възпитателките е лесбийка. Какви ли ще станат тези деца?

Освен това децата копаят червеи в парка.

Тъпчат с крака разноцветни спагети.

Забиват пирони.

Бихте ли дали детето си в такава градина?

 

Източник.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *